2016 terug schitterend gestart

2016 is voor vzw BeSt goed gestart. Een aantal nieuwe mensen hebben zich aangemeld om mee te werken om ons 21ste jaar nog beter te maken dan ons 20 jarig bestaan!!!

Terug staan er 3 spreekweekends op het programma en een citytrip naar Dublin waar we Philippe gaan bezoeken die ons een rondleiding gaat geven bij GOOGLE. Philippe heeft al op jonge leeftijd een prachtige loopbaan achter de rug en wil ons nu GOOGLE laten ervaren achter de schermen.

Ook steunen we terug de opleiding tot stottertherapeute van Gert Reunes en Caroline Moerenhout. Zo gaan een aantal logopedistes kennis kunnen maken met de mens die stottert op de spreekweekenden van vzw BeSt. Mocht je als logopediste je willen bijscholen tot stottertherapeute en een unieke ervaring willen meemaken schrijf je dan in op www.stottertherapeute.be

Het boek KOMEN SPREKEN OVER STOTTEREN en de SURVIVALGIDS STOTTEREN & BRODDELEN is nog steeds te koop waarbij alle winst gaat naar onze vereniging.

Wil jij ook lid worden van vzw BeSt dan kan je voor 18 euro (student) of 25 euro (volwassene) een jaar lang lid zijn van deze vereniging.

 

 

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 realisatie KMOwebdiensten.be