7de cursus stottertherapeut(e)

Van 21 augustus tot 25 augustus 2017vindt er een intensieve stottercursusweek plaats in Laarne nabij Gent tot stottertherapeut(e).

Deze cursus die voor de 7de maal wordt georganiseerd door ervaringsdeskundige en logopedist Gert Reunes (samen met zijn vrouw logopediste Caroline Moerenhout) is één van de betere opleidingen om jouw kennis van stotteren en broddelen bij te scholen. Vooral hun praktische werkwijze en “client-centered” georiënteerde visie staat hier centraal. Je ontvangt de TOOLS die nodig zijn om op een efficiënte manier het stotteren aan te pakken bij zowel kleuters/jongeren en volwassenen. Ook Adriaan Bertens (top stottertherapeut in Nederland) komt terug zijn steentje bijdragen aan deze cursus.

De sfeer en omgeving (jeugdherberg DE VALK te Laarne) zorgen voor een uniek kader om deze weekopleiding te volbrengen zonder het gevoel te hebben dat je in de klas zit… We zitten midden in de natuur en zitten zelfs af en toe lekker buiten in het zonnetje.

De lesgevers zijn allen specialisten in hun vakgebied en zullen zeker hun enthousiasme en gedrevenheid overdragen op jou.

Verder ontmoet je de stotterende mens in levende lijve en niet via een casus of een video. Je wordt opgenomen in vzw Belangengroep stotterende mensen door gratis deel te nemen aan de twee zelfhulpstotterweekends die vzw Best jaarlijks organiseert.

Ook krijg je meer dan 8 gigabyte aan informatie over stotteren en broddelen en ontvang je de 4 belangrijkste boeken rond stotteren van de hand van Caroline, Adriaan en Gert.

Voor meer info en inschrijvingen kan je surfen naar

www.stottertherapeute.be

SUCCES! Wij zijn er alvast klaar voor om jou een super opleiding te geven.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 realisatie KMOwebdiensten.be