Spreekweekend juli een succes

Het 2de weekend in 2014 van VZW BEST in samenwerking met het therapeuten team van Gert Reunes kende een waar succes. Meer dan 45 deelnemers konden terug genieten van tal van interessante workshops. Zelfs een uitstap naar Gent stond gepland met tal van leuke opdrachten.

Niet alleen waren de stottertherapeuten van Gert Reunes aanwezig ook een deel van de logopedistes die in augustus de opleiding volgen van BVBA algemene aanpak stotteren waren van de partij en konden kennismaken met de werking van vzw Best.

De workshops: gevoeligheid en stotteren, spreken voor een groep, debat over stellingen, mindfulness & breekbaarheid en stotteren, interview gesprekken met video, zoektocht in Gent met flegma oefeningen, de filmquiz enz enz enz werden terug aangegrepen om op BLS zijn kennis en kunde in het vlot leren spreken te vervolmaken.

Op zondag was er dan een reuze BBQ en een open microfoonsessie. Iedereen van de groep heeft deze laatste workshop met verve volbracht!!!

Een dikke proficiat aan iedereen  en tot 21/11/2014 voor ons volgend weekend.

We danken terug alle workshops gevers maar ook Caroline Moerenhout voor haar tomeloze inzet om deze weekenden steeds fris en vernieuwend te houden!!!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 realisatie KMOwebdiensten.be