Stotteren in de media UPDATE

Deze week in Story : mooi artikel over hoe vier bekende Vlamingen stotteren ervaren : Tom Helsen, Bart Peeters, Pascal Braeckman en Arno Hintjens. De fragmenten komen uit het boek ‘Komen Spreken over stotteren’.

Vandaag woensdag 21/1 brengt Koppen een reportage over stotteren om 21u20 op Eén. Zie ook de link van deredactie.be van journalist Michael Dilissen:

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/column/1.2473567

Hij heeft zelf gestotterd en is nu een vloeiende spreker. Hij kwam voor zijn reportage informatie inwinnen over stotteren bij vzw BeSt.

Vandaag woensdag 21/10 staat Lutgart in De Gazet van Antwerpen. Lutgart Debaecke is ondervoorzitster van onze vzw.  Morgen ontvangt zij en het gemeentebestuur Wuustwezel het ‘Gouden Bestje 2015′ van vzw BeSt. Dit is een prijs voor een werkgever en werknemer die bewijzen dat stotteren op de werkvloer geen hindernis hoeft te zijn.

Morgen donderdag 22/10 komen Gert en Caroline op het jeugdjournaal Karrewiet op Ketnet om 18u en 19u. Een groepje kinderen die stotteren bespreken hun nieuwe boek voor kinderen : Survivalgids stotteren en broddelen.

Morgen donderdag 22/10 komen Bart Van Leuven en Sven Van Damme met een getuigenis over hun stotteren op Iedereen Beroemd op Eén om 19.40u. Bart en Sven, leden van de BLS-band van de vzw verzorgen die avond op de Wereldstotterdag het voorprogramma van Tom Helsen. Ze brengen een ode aan Luc De Vos met o.a. het nummer ‘Stotteraars aller landen.’

 

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 realisatie KMOwebdiensten.be