SUPER VZW BEST WEEKEND

Het VZW BEST weekend was ongelooflijk zoals elk weekend trouwens. Het begon al met een lekkere spaghetti-avond. Daarna was er de opwarmingsronde waarbij de nieuwkomers direct in de gezelligheid werden gedropt. Alle workshops werden terug gegeven door mensen met veel kennis van zaken. Ook was er terug een jongerengroep die geleid werden door Tina en Elke. Meer dan 60 mensen deden mee met dit weekend en kregen terug een resem opdrachten te verwerken om hun spreken te verbeteren. Caroline had er terug een druk programma van gemaakt maar dat maakte dat het geoefend werd op een heel hoog niveau. De eerste avond werd er vroeg onder de wol gekropen omdat er een zware zaterdag of saturday night op het programma stond.

Op zaterdag werden er verschillende workshops gegeven door de ervaringsdeskundigen. Sommigen deden een buitenopdracht terwijl anderen terug een graduele telefoonoefening voor hun rekening namen. Er werd gediscussieerd, gesproken voor een groep, presentaties gegeven, monologen gevoerd enz enz enz

Op zaterdagavond stonden er twee speciale workshops op het programma. Volksdans door Marleen en HIP HOP DANCE door Tina. Hier konden we terug zien dat er heel wat talent in onze groep zit. SO IF YOU THINK YOU CAN DANCE werd in Laarne keurig uitgevoerd.

Frederiekje had daarna een heuse CASINO NIGHT in elkaar getimmerd. En of er geld verloren werd… De roulette, éénentwintigen enz werden goed afgewerkt. En daarna was het TIME TO PARTY met DJ de KLJIEN of m.a.w. DJ KENNY.. en ja hoor hij kan er wat van.

Om 04uur werd er stipt gestopt en de bar ging onherroepelijk dicht want men moest er terug uit om 8U00… Iedereen stond die zondag met kleine oogjes op maar met veel werklust voor de laatste workshops.

Om 12uur was er dan het BUFFET voor het 15 jarig bestaan en dat het gesmaakt heeft… Vooral de chocolademousse was SUPER LEKKER.

Maar het belangrijkste was dat er enorm werd geoefend. Ook tijdens HET INTERVIEW sprak iedereen zonder stotteren voor meer dan 90 mensen… en dat was ONGELOOFLIJK. Vlot spreken is geen utopie maar een realiteit.

Toch nog een woordje van dank. Vooral Caroline heeft er terug een sterk programma van gemaakt met de juiste workshops door de juiste mensen gegeven!

Verder bedanken we ook nog de ouders van Saartje en de ouders van Caroline, Saartje, Tina, Elke,  alle workshopgevers, DJ Kenny en Gert.

 

Wanneer is het volgende weekend????

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 realisatie KMOwebdiensten.be