Theaterstuk SPREKEN IS GOUD staat op stapel

Het theaterstuk SPREKEN IS GOUD of de monoloog van de autobiografie van stottertherapeut GERT REUNES staat op stapel. Acteur en regisseur die dit pakkend boek zullen brengen/maken konden al kennismaken met het enthousiasme waarmee Gert terug een nieuw project opstart.

Gert: “Het boek werd aan een recordtempo verkocht. Maar nu het bijna uitgeput is willen we er een staartje aan breien… We hebben een steengoed acteur gevonden die er brood in zag en er zijn tanden in zal zetten. Ook de regisseur is heel bekend. Momenteel kan ik nog niks zeggen wie deze mensen zijn omdat we willen uitpakken op het juiste moment en op de juiste plaats… Ook de voorbereidingen en het instuderen van het stuk zal nog zeker meer dan één jaar duren. Wij willen het professioneel doen omdat we met professionele mensen werken. Een film zoals THE KING’S SPEECH heeft al heel wat voor beroering gezorgd in stotterland en dat willen we kleinschalig herhalen. De titel van het stuk weten we al, hoe kan het ook anders…, SPREKEN IS GOUD wordt de titel van het stuk. Het is niet alleen een voorstelling voor op scholen maar ook aan de culturele centra wordt gedacht.

Hou de MEDIA maar in de gaten… :-)

Edit:

De acteur Alain Rinckhout zal meewerken aan het project SPREKEN IS GOUD. Het autobiografisch boek van Gert Reunes zal te bekijken zijn op de planken… Het wachten is op verder nieuws… :-)

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 realisatie KMOwebdiensten.be